Grafiekkunst

Grafiekkunst is voor hen die gefascineerd blijven door tekenen, drukpersen, papiersoorten, de mogelijkheden van zwart en kleur, het beoogde, het onverwachte,....

Het is de wereld van artistieke beeldreproductie die zich langzaam voor je ontvouwt en je, eens erdoor gebeten, niet vlug loslaat.

Moderne grafici kijken vooruit en werken ‘buiten het kader’. Grafiekkunst is drukken en printen. Digitale muis en tekenpen vervoegen guts, etsnaald en zeefdrukrakel. Computers en printers staan naast drukpersen. We zoeken verder naar efficiënte, gezonde en hedendaagse manieren van grafiek maken.

In de 5 academiejaren wordt techniek uitgediept in functie van inhoud. In de 2 specialisatiejaren optimaliseren we onze eigen grafische stijl.

In principe volg je 8u les. Dat zijn volgende twee lesmomenten: 

  • donderdag van 13u tot 16u30 
  • zaterdag van 9u tot 12u30 

Het is ook mogelijk om atelier Grafiekkunst te combineren met atelier Grafisch Ontwerp & Illustratie. Je kiest dan één van bovenstaande lesmomenten + Grafisch ontwerp & Illustratie op dinsdag van 18u00 tot 21u30. 

Het is ook mogelijk om atelier Grafiekkunst te combineren met atelier Studio Model 2D. Je volgt les op volgende lesmomenten: 

  • Grafiek: donderdag van 13u00 tot 16u30
  • Studio Model 2D: dinsdag van 18u00 tot 21u30

Leerkracht:

Klas van jouw keuze volzet? Andere momenten niet haalbaar? Zet je zeker op de wachtlijst. Mail naar info@gavoorkunst.be