Filip Ceunen in de prijzen

Gepubliceerd op donderdag 21 december 2023 15.02 u.

Onze Leraar Filip Ceunen Wint VLAMO Compositiewedstrijd 2023

Met groot genoegen delen wij mee dat een van onze gewaardeerde leraren, Filip Ceunen, onlangs heeft deelgenomen aan de prestigieuze VLAMO Compositiewedstrijd 2023. Deze internationale wedstrijd, gericht op het ontdekken van nieuw fanfare-repertoire, trok in totaal 16 inzendingen van getalenteerde componisten over de hele wereld.

De jury van de wedstrijd bestond dit jaar uit gerenommeerde professionals in het vak: Jan Van der Roost, Tom De Haes en Jacob de Haan (NL). Deze deskundige jury heeft nauwgezet elk ingezonden werk beoordeeld en, na zorgvuldige overweging, de uitstekende compositie geselecteerd die boven de rest uitstak.

We zijn trots om aan te kondigen dat Filip Ceunen de Winnaar is geworden in de 2e divisie met zijn compositie getiteld "A Dragon's Tale". Dit boeiende stuk toonde niet alleen Filips uitzonderlijke talent, maar leverde hem ook een welverdiende geldprijs op.

Deze prestatie weerspiegelt niet alleen Filips toewijding aan zijn vak, maar benadrukt ook het streven naar uitmuntendheid dat wij als academie zowel bij onze leraren als bij onze studenten proberen te bevorderen.

Wij feliciteren Filip Ceunen van harte met deze opmerkelijke prestatie en kijken uit naar voortdurend succes en innovatie in de wereld van muziek.