Corona-virus update 13 maart

Gepubliceerd op woensdag 11 maart 2020 14.17 u.

Update 13 maart - Lessen GA voor Kunst geschorst vanaf zaterdag 14 maart.

 
De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om vanaf zaterdag 14 maart de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.Wat betekent dit voor onze academie?

Vandaag, vrijdag 13 maart, gaan de lessen gewoon door.

Vanaf morgen, zaterdag 14 maart worden alle lessen geschorst, toonmomenten geannuleerd of uitgesteld. Op aangeven van het ministerie van onderwijs blijven alle leslocaties van het deeltijds kunstonderwijs gesloten. Er wordt dus niet in opvang voorzien.

Deze maatregel duurt tot de paasvakantie. Gedurende deze periode worden er geen afwezigheden geregistreerd.

De secretariaten blijven telefonisch en via mail bereikbaar tijdens de openingsuren die u vindt op de website. De uren kunnen in de loop van volgende week wijzigen. Kijk dus steeds voor de meest recente openingsuren op deze webpagina.

Als creatieve academie bekijken wij momenteel de alternatieven om bepaalde lessen langs digitale weg aan te bieden. Mochten we in een dergelijk aanbod voorzien voor een les waarvoor u ingeschreven bent, dan wordt u hiervan nog op de hoogte gebracht.

Wat kan je als ouder doen?

Blijf alert voor mogelijke symptomen bij je kind (zoals vooral koorts, maar ook hoesten, zich grieperig voelen). Als die optreden, neem je contact op met de huisarts.

Spreek met je kind over het coronavirus: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/hoe-spreek-je-met- kinderen-over-het-coronavirus

Meer informatie?

Met vriendelijke groeten,

Directieraad GA voor Kunst

Anniek Nagels,
Schepen van Academies