4 Limburgse en 1 nationale kampioenstitel … en een nieuwe gitaar!

Gepubliceerd op maandag 27 juni 2022 11.58 u.

Het ligt al even achter ons, en je zag het misschien al op Facebook passeren, maar graag vermelden we nog de volgende schitterende resultaten:

Ilias Adamo wint gitaar!

Ilias, een leerling uit de klas van Costa Arvanitidis (elektrische gitaar), deed mee aan de ‘Durango Sessions Guitar Contest’, georganiseerd door Radio Benelux. Hij speelde een song van Jimi Hendrix, All Along the watchtower, en won een mooie gitaar. Bravo aan Ilias en Costa!

VLAMO-winnaars!

Heel wat van onze leerlingen schreven zich in voor de Vlamo Solistenwedstrijd VIRTUOSO 2022, met schitterende resultaten tot gevolg:

  • Fien Geuns (dwarsfluit 2.3, klas van Nadia Devroey) werd met grote onderscheiding uitgeroepen tot Limburgs Kampioen (in derde afdeling). Ze mocht dan ook onze kleuren verdedigen in de finale in De Singel, in het weekend van 7/8 mei, en werd er gekroond tot Nationaal Kampioen met een ‘grootste onderscheiding met lof van de jury’!
  • Tijs Geebelen (trompet 3.2, klas van Sven Creyns) werd eveneens Limburgs Kampioen, met grote onderscheiding (tweede afdeling). In de nationale finale behaalde hij een verdienstelijke achtste plaats.
  • Jonas Creyns (trompet 3.3, klas van Sven Creyns), werd tweede in eerste afdeling, met een grootste onderscheiding, en mocht door naar de finale. Daar behaalde hij een verdienstelijke zevende plaats.
  • Yenthe Muffels (fagot 4.3, JoTa, klas van Inge Peeters) kreeg ook de titel van Limburgs Kampioen, met een grootste onderscheiding (ere-afdeling). In de nat. finale werd hem de tweede plaats toegekend!
  • En ook Arne Bijnens (trompet S1, JoTa, klas van Sven Creyns) mag zich Limburgs Kampioen noemen, met een grootste onderscheiding (afdeling uitmuntendheid). En in de finale behaalde hij een mooie derde plaats.

Samengevat: 4 Limburgse en 1 nationale kampioenstitel … en een nieuwe gitaar! 😉

Van harte proficiat aan al deze ambassadeurs van GA, hun leraars en hun terecht fiere ouders!